AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata'dan Sütlüce'ye Ziyaret

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve beraberindeki heyet, Sütlüce Mahallesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve beraberindeki heyet, Sütlüce Mahallesi'ni ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacı Sadık Camisi bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vahap Ata, Tepebaşı bölgesinde eğitimden sağlığa, ulaşımdan imara birçok alanda önemli yatırımlar yapıldığını bildirdi.

Bölgelerinde bulunan mahalle ve köyleri ziyaret ederek, halkın problemlerini dinleyip, çözüm üretmek için tüm imkanları kullandıklarını anlatan Ata, Büyükşehir ve Tepebaşı belediyelerinin kat artırımı konusunda yapacakları çalışmada AK Partili meclis üyeleri olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Mahalle sakinlerinden Mustafa Erkurt da komşu mahalleler Yeşiltepe ve Şirintepe'de kat artırımı yapıldığını dile getirerek, mahallelerinde kat artırımı yapılmasını istedi.

Vahap Ata ve beraberindeki heyet, Sütlüce Mahallesi Muhtarı Mehmet Dipçin'i de ziyaret etti.

Muhabir: Sinan Balcıkoca

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz