AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı'ndan EGSİAD'a Ziyaret

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği'ni (EGSİAD) ziyaret

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği'ni (EGSİAD) ziyaret etti.

Ata ve beraberindekiler, EGSİAD yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda, EGSİAD Genel Sekreteri Adem Özer, Ata ve yönetim kurulu üyelerine EGSİAD'ın kurumsal yapısı ve gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi verdi.

EGSİAD Başkanı Erdoğan Ercan, Eskişehir'in Türk Dünyası Kültür Başkenti olmasına ilişkin düşüncelerini paylaştı. Şehirdeki sivil toplum kuruluşlarının bu organizasyona sahip çıkması gerektiğini dile getiren Ercan, kalıcı eserlerin Eskişehir'de daima ekonomiyi canlı tutacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Ata ise EGSİAD'ın Eskişehir ekonomisine yön veren bir iş dünyası kuruluşu olduğunu belirtti.

EGSİAD'ın gerçekleştirdiği çalışmaların önemine değinen Ata, "EGSİAD, Eskişehir sınırlarını aşmış, 140 ülkede bağlantısı olan, dünyaya açılmış bir iş adamı derneği. Şehrimizin tanıtılması ve markalaşma adına çok büyük bir öneme sahip. EGSİAD'ın çalışmalarını ilgiyle takip ediyoruz" diye konuştu.

Eskişehir'in Türk Dünyası Kültür Başkenti olması ile ekonomisinin büyük bir canlılık kazanacağına dikkat çeken Ata, Eskişehir'in bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini kaydetti.

Ata, 21 Mart'ta başlayacak olan faaliyetlere tüm Eskişehirlilerin katılım sağlamasını ve bu işi benimsemesi gerektiğini vurguladı.

Eskişehir tanıtımı anlamında EGSİAD'ın da çalışmalara destek vermesini isteyen Ata, sivil toplum kuruluşlarımızın kentin kazançları için güç birliği yapması gerektiğini bildirdi.

Program sonunda EGSİAD Başkanı Ercan, Ata ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaret için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: