AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu:-"Rekabetin olduğu yerde başarı zaten gelir, önemli olan seviyeyi korumak"

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, "Rekabetin olduğu yerde başarı zaten gelir, önemli olan seviyeyi korumak" dedi.

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, "Rekabetin olduğu yerde başarı zaten gelir, önemli olan seviyeyi korumak" dedi.

Eroğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile MHP İl Başkanı Murat Polat'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Polat, seçimlerin dostane bir şekilde atlatıldığını ifade etti.

Yerel seçimlerde partilerinin menfaatleri için çalışacaklarını belirten Polat, "Ortak menfaat Tokat için elbette bir araya geleceğiz. Sizlerinde bizlerinde niyeti Tokat'a hizmet etmek. Bu ortak payda bizi sık sık bir araya getiriyor. Tokat bir boşluk içerisinde. Bu boşluğu sizin ve yönetiminizdeki arkadaşlarınızla dolduracağınıza inanıyorum. Sizden daha fazla çalışma ve gayret sarf etmenizi bekliyorum. Tokat'ımızın menfaati için MHP olarak bizde elimizden gelen desteği vereceğimizi ifade etmek istiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Polat'a görevinde başarılar dileyen Eroğlu, "Derdimiz Tokat'a hizmet etmek. Bununla beraber böyle bir araya gelebilme, bu hoşgörüyü güzelliği oluşturmakta bizle beraber Tokat anlamında güzel gelişmedir. Tokat'ta güzel hizmetler yapılabileceğinin ilk adımları olduğunu düşünüyorum. 2 seçim geçirdik kardeş bir şekilde, herhangi bir olay meydana gelmedi. Bundan sonraki süreçlerde de sizin gibi bizim gibi duyarlı insanlarla bu kervan yürüyecektir" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: