Ak Parti Toroslar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı, Toroslar ilçe yönetimi olarak yerel seçime hazır olduklarını...

AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı, Toroslar ilçe yönetimi olarak yerel seçime hazır olduklarını söyledi.

AK Parti Toroslar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, parti binasında yapıldı. Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hidayet Şeker ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan Babalıklı, Toroslar teşkilatı olarak seçime hazır olduklarını belirtti. Toroslar ilçesinde mahalle ve esnaf gezilerine devam ettiklerini kaydeden Babalıklı, "Mersin’i 'Ak belediyecilik'le tanıştırmak istiyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlarımıza marka şehirleri ve 'Ak belediyeciliği' anlatıyoruz. İnşallah 2014 yılı Mart ayında Mersin'i 'AK belediyecilik'le tanıştıracağız" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmasında, 'çözüm süreci'ne de değinen Babalıklı, şöyle devam etti; "Yaptığımız tüm gezi ve ziyaretlerde vatandaşlara barış sürecini anlatıyoruz. Vatandaşlarımızdan süreç ile ilgili çok olumlu tepkiler alıyoruz. Barış süreci, Türkiye’nin olmazsa olmazıdır. 30 yıldır süre gelen bu sorunu inşallah ortadan kaldıracağız. Türkiye’nin kalkınmasını istiyorsak, Türkiye’de huzur istiyorsak, Türkiye’nin geleceğin en büyük ülkesi olmasını istiyorsak, mutlaka barış sürecinin çözüme ulaşması gerekmektedir. Bu memleketin doğusu da batısı da, kuzeyi de güneyi de hepimizin. Biz AK Parti olarak tüm milletimizi kucaklıyoruz. İnşallah bu süreç hayırlı bir şekilde geçecek ve başarıya ulaşacaktır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: