AK Parti Tosya İlçe Başkanı Küçükmorkoç: "Bireyleri Hedeflenen Geleceğe Ulaştıracaktek Araç Eğitimdir"

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, bireyleri hedeflenen geleceğe ulaştıracak tek aracın eğitim olduğunu belirtti.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, bireyleri hedeflenen geleceğe ulaştıracak tek aracın eğitim olduğunu belirtti.

Küçükmorkoç, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, öğrencilere, öğretmenlere ve akademisyenlere ne kadar çok imkan verilirse yarınların o kadar parlak olacağını ifade etti.

En büyük yatırımın insana yapılan yatırımın olduğunu aktaran Küçükmorkoç, şunları kaydetti:

"Bireyleri hedeflenen geleceğe ulaştıracak tek araç eğitimdir. Eğitim alanında ortaya çıkacak bir eksiklik başka alanlardaki üstünlükle asla telafi edilemez. Bu sebeple düşünebilen, yorumlayabilen, insan haklarına ve insanlara saygılı, öz güvenli, çalışkan ve üretken nesiller yetiştirme gayretimiz asla azalmamalıdır. Ülkemizin her köşesinde bilgili ve kültürlü nesillerin yetiştirilmesinde en büyük görevi üstlenen fedakar öğretmenlerimizin, okul öncesinden üniversiteye kadar eğitim gören tüm öğrencilerimizin, eğitim çalışanları ve idarecilerimizin başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Özkan Beyer / Erdinç Aksoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz