Ak Parti Turgutlu Teşkilatı’ndan Baybatur’a Ziyaret

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman ve yönetim kurulu üyeleri İl Başkanı Murat Baybatur’a...

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman ve yönetim kurulu üyeleri İl Başkanı Murat Baybatur’a tebrik ziyaretinde bulundular.

Turgutlu’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren İlçe Başkanı Hüseyin Azman, AK Parti olarak ilçede üzerine düşen görevleri yerine getirdiklerini dile getirdi. Baybatur ise Turgutlu’yu örnek göstererek AK Belediyecilik örneğini işaret etti. Baybatur AK Partili olmayan belediyeler Turgutlu’yu örnek alsın ifadelerini kullandı.

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman, Turgutlu ilçesinin geleceğin kentleri arasında yer alması için gayret içinde olduklarını ifade ederek çalışmaların bu yönde olduğunu söyledi.. Azman, Turgutlu Belediyesi’nin çalışmalarına da dikkat çekerek kentin her alanda dünya standartlarına ulaştığını belirtti.

Reklam
Reklam

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Turgutlu ilçesinin son yıllarda önemli bir mesafe kat ettiğini belirterek, ak belediyecilik örneğinin Turgutlu’da yaşandığını vurguladı.

Baybatur; “ Özellikle ak belediyecilik konusunda Turgutlu güzel örnek olmuştur. Irlamaz Projesi zaten dünyaya örnek olacak bir projedir. Belediye Başkanı Serhat Orhan’ı tebrik ediyorum. Kendisini ak belediyecilik örneğini güzel sunmuştur. Gerek sanayide gerekse belediyecilik çalışmalarıyla Turgutlu önemli aşamalar kaydetti. Bunda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bizde Manisa büyük şehir belediyesini Manisa’ya AK Parti olarak kazanıp büyük ve önemli hizmetler yapacağız. Manisa’yı öncelikle egenin incisi yapacağız. Ardından dünyanın marka kentleri arasında yer almasını sağlayacağız.”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: