AK Parti Turhal İlçe Başkanı Koç: Bizi yoğun bir çalışma dönemi bekliyor

AK Parti Turhal İlçe Başkanlığı'na 241 oyla seçilen yeni Başkan Orhan Koç, birlik beraberlik ve...

AK Parti Turhal İlçe Başkanlığı'na 241 oyla seçilen yeni Başkan Orhan Koç, birlik beraberlik ve sevgi mesajları vererek, kendilerini yoğun bir çalışma döneminin beklediğini söyledi. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu açıklayan Başkan Koç, halihazırdaki çalışmaları ve yeni çalışmaları el birliği ve ilçe halkının desteği ile devam edeceklerini kaydetti. 2012 yılının ilçeye ve ülkeye hayırlar getirmesini dileyen Koç, gündemlerindeki çalışmalar hakkında açıklama yaptı.
Koç, "Çalışmalarımızı Turhal Belediyesi ve halk ile ortaklaşa olarak birlikte takip edeceğiz. Amacımız halihazırda devam eden çalışmalara hız kazandırmak ve hayata geçirmektir. Şu anda çalışmaları devam eden ve Belediyemizin de yakından takip ettiği hızlandırmayı planladığımız 5 önemli projemiz var. İlçemize 200 yataklı yeni bir devlet hastanesi, yeni bir hükümet binası projesi, fen lisesi, 4 yıllık üniversitenin yapımının tamamlanması ve şehirlerarası Sungurlu-Ordu-Akkuş-Niksar-Zile ve Turhal yolarının duble yola çevrilme projelerini hayata geçirmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz