AK Parti Ünye İlçe Başkanı Çamyar: Öğretmenlerimiz Bilge Kişilerdir

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, "Öğretmenlerimiz, insandan başlayarak toplumu, hayatı ve dünyayı değiştirme...

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, "Öğretmenlerimiz, insandan başlayarak toplumu, hayatı ve dünyayı değiştirme gücü taşıyan bilge kişilerdir." dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile mesaj yayımlayan Ahmet Çamyar, “Öğretmenler geleceği devralacak çocukları ve gençleri sevgiyle, fedakârlıkla, eğitimle, öğretimle besleyerek, anlamlı ve kutsal bir mesleği yerine getiriyorlar. Bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirip, görevlerin en soylusunu icra ediyorlar. Toplumun öğretmene gösterdiği itibar onların hayattaki onurları ve zenginlikleridir. Her bir öğretmenimiz bizim için özeldir, ülkemizin geleceği adına önemli bir fırsattır. Her öğretmen, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Bu millet, öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmektedir." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

"İnanıyorum ki, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, idealizmlerini asla kaybetmeyen, dünyadaki gelişmelere ilgisiz kalmayan öğretmenlerimiz sayesinde bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacaktır." diyen AK Parti'li Çamyar, şunları söyledi: "Öğretmenlerimiz, bizler için çok değerli olan yavrularımızı emanet edebileceğimiz saygın kişilerdir. Türkiye’nin istikbali, bu saygın kişilerin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacaktır. Türkiye iyi yetişmiş, genç ve dinamik nüfusuyla eğitimden sağlığa, adaletten emniyete büyük başarılara imza atıyor, çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. Hiç şüphesiz, milletçe elde ettiğimiz bu başarıda, kat ettiğimiz mesafede en büyük emek, yurdumuzun dört bir yanında fedakârca görev yapan öğretmenlerimize aittir. İnsana yapılan her türlü yatırıma büyük değer veriyoruz, öğretmenlerimizi baş tacı ediyor, emeklerini takdirle karşılıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 yılında ‘başöğretmen’ sıfatını alması vesilesiyle, doğumunun 100. yılından (1981) itibaren her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım gününün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: