AK Parti Uşak Milletvekili Güneş:"Yeni Hastane Binası 25 Şubat'ta Hizmete Girecek"

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesinin 25 Şubat'ta hizmete gireceğini bildirdi.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesinin 25 Şubat'ta hizmete gireceğini bildirdi.

Güneş, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, Uşak Devlet Hastanesi'nin yapı tamamlanan yeni binaya taşınması işleminin sürdüğünü belirtti.

Bu süreçte sağlık hizmetlerinin aksamaması için büyük özen gösterildiğini ifade eden Güneş, "Yeni hastane binası 25 Şubat'ta hizmete girecek" dedi.

Güneş, yeni binanı faaliyete geçmesinin ardından eski hastane binaların da yine sağlık alanında kullanımı için çalışmalarının sürdüğünü belirterek, bu çalışmalarla sağlık alanındaki sorunları sıfıra düşürmeyi istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Yeni anayasa çalışmalarına da değinen Güneş, "Türkiye'nin acilen yeni anayasaya ihtiyacı var. Halk bize sivil, yeni bir anayasa yapın diye oy verdi. Dolayısıyla yeni anayasayı yapmak, bizim boynumuzun borcu" diye konuştu.

Güneş, başkanlık sistemi tartışmalarına ilişkin olarak da "Türkiye koalisyon hükümetlerinden büyük zararlar gördü. Ülkenin güçlü bir iktidarlara ihtiyacı var. AK Parti bu yüzden 10 yıldır görevde. Başkanlık sisteminde koalisyon hükümeti olmaz. Genellikle iki büyük parti seçimlere girer. Bu nedenle biz başkanlık sistemini istiyoruz. Bunun kararını halkımız verecek" dedi.

Muhabir: Soner Kılınç / Halil Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: