AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan:

AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, İstanbul merkezli operasyona ilişkin, "Bu, dünyanın süper güçlerinin bir oyunu" dedi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, İstanbul merkezli operasyona ilişkin, "Bu, dünyanın süper güçlerinin bir oyunu" dedi. AK Parti Yalova İl Teşkilatının TİGEM'de mahalle yöneticilerine yönelik düzenlediği programda konuşan Pehlivan, yerel seçim hedeflerinin Yalova'da en az yüzde 60 oy olmak olduğunu söyledi. Son dönemlerde ülkede çok çirkin oyunların oynandığını ifade eden Pehlivan, şöyle konuştu: "Bu oyunlar ne bize, ne Genel Başkanımıza, ne partimize oynanıyor. Bu oyunlar, Türkiye'nin geleceğine oynanıyor. Bu, dünyanın süper güçlerinin bir oyunu. Şu anda vatandaşın kafası karışıyor. Şunu bir düşünelim; 10 yıl önce bu ülke 3'üncü sınıf Ortadoğu ülkesi halindeydi. Sağlık, eğitim, ulaşım felç olmuş durumdaydı. Bunları tekrar tekrar hatırlatmak gerekiyor. Bugün oy kullananların yüzde 30’u genç. Onlara 10 yıl önceki Türkiye'nin durumunun böyle olmadığını anlatmalıyız. Türkiye bugün bir dünya ülkesi haline geldi." Pehlivan, Yalova'da partisinin merkez ilçe yönetiminin görevinden alındığı iddiasının doğru olmadığını sözlerine ekledi. Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ise AK Parti'ye yaklaşık bir yıl önce katıldığını anımsattı. "Herkesin bir hesabı var, bir de Yüce Mevla'nın hesabı var" sözünü hatırlatan Koçal, şunları kaydetti: "11 yıllık bir iktidar var. 11 yıldan bu yana iktidar olmanın getirdiği rahatlama, nasılsa her şey güllük gülistanlık gidiyor. Son günlerde öyle bir olay oldu ki bu olay herkesi silkinmeye sevk etti. Uluslararası bir organizasyonla Başbakanımıza değil, Türkiye'ye mal olabilecek büyük bir operasyona başladılar. Herkeste şu psikolojiyi görmeye başladım. Daha ilk günkü gibi aynı heyecanla Başbakan ve onun şahsında bu ülkeye sahip çıkmamız lazım. Bu olmasaydı beki o rehavet sürerdi."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: