AK Parti Yavuzeli kongresi yapıldı -Başkanlığa tek aday olan Mustafa Bağcı seçildi

AK Parti Yavuzeli ilçe kongresinde başkanlığa tek aday olan Mustafa Bağcı seçildi.

AK Parti Yavuzeli ilçe kongresinde başkanlığa tek aday olan Mustafa Bağcı seçildi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen kongrede, anlayışlarında ilçe ayrımı olmadığını belirtti. Belediye kaynağının herkesin kaynağı olduğunu, Yavuzeli ya da Şehitkamil ayrımı yapmadıklarını ifade eden Fadıloğlu, "İlçe yönetimi ve belediye ile el ele vererek Yavuzeli'ndeki standardı yükseltmek için gayret göstereceğimize söz veriyorum" dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yavuzeli'nde AK Parti'nin kuruluşundan bu yana görev yapan eski ilçe başkanı Şiho Postacı'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Kongrelerin bir kan değişimi ve hizmet yarışı olduğunu ifade eden Tahmazoğlu, "Bu yarışta seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer de Yavuzeli ilçesinde uzun yıllar görev yapan Şiho Postacı'ya teşekkür etti. İlçe başkanlığı için uzun istişarelerden sonra Mustafa Bağcı da karar kıldıklarını ifade eden Uzer, şöyle konuştu:

"Özellikle küçük ilçelerde yerel yönetimler çok önemlidir. Yavuzeli Belediye Başkanı olan sayın Mustafa Kemal Sakaroğlu bey benim sürekli takip ettiğim ve bizim partiden olmamasına rağmen taktir ettiğim ve sevdiğim bir belediye başkanıdır. Diğer partideki bir belediye başkanının AK Parti'ye kabul edilmesi için yerel şartların uygun olması gerekiyordu.

Bu şartların sayın Mustafa Bağcı başkan olduktan sonra oluştuğunu gördük ve sayın Sakaroğlu'na, 'buyur partimizin kapıları sana açık sen de doğru adrese gel ve katıl' dedik. Sağ olsun oda bizi kırmadı geniş bir kitle ile partimize katıldı ve partimize güç vermiş oldu. Yavuzeli ilçesinde eksik olan tarafımızı da tamamlamış olduk. Yavuzeli'nde büyük bir hizmet dönemine gireceğimize canı gönülden inanıyorum."

Reklam
Reklam

Kongrede konuşmaların ardından seçime tek aday olarak katılan Mustafa Bağcı, 277 delegenin geçerli sayılan 274 oyunun tamamını alarak başkanlığa getirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: