Ak Parti Yol Haritasını Belirledi

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, temmuz ayı ile ilgili yol haritasını belirleyerek geçen...

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, temmuz ayı ile ilgili yol haritasını belirleyerek geçen 6 ayın değerlendirmesini yaptıklarını söyledi.

AK Parti Tokat İl Binası'nda AK Parti Grubu tarafından düzenlenen toplantıda geçen 6 ayın istişaresi yapıldı. Toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Eroğlu, yaklaşık 2 saat süren toplantıda temmuz ayı ile ilgili yol haritasını belirleyerek geçen 6 ayın değerlendirmesini yaptıklarını kaydetti. İlçe başkanlarının da katıldığı toplantının son derece verimli geçtiğini ifade eden Başkan Eroğlu, yerel seçimlere 20 ay kaldığını hatırlatarak, “Yapmış olduğumuz planlamalar projeler var. Yazı en iyi şekilde geçirip bu verdiğimiz sözleri yapacağımız işleri bir bir çözmenin mücadelesi içerisinde olacağız. Önümüzde Ramazan ayı var. Ramazanın bereketini parti çalışmalarımıza yansıtacağız. Köylerimizde yapacağımız ziyaretlerde belki iftar programlarında hem köyün problemlerini orada dile getireceğiz hem yapılan çalışmaları yerinde inceleyeceğiz. Ramazanın güzelliğini bereketini halkımızla köylerimizde milletimizle beraber paylaşmış olacağız. Eylülden itibaren yaklaşan yerel seçimler öncesinde kış dönemine daha hızlı inşallah girmiş olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol ise “dünya durur, özel idare çalışır” şeklinde bir sloganları olduğunu belirterek, “Nereye baksanız çalışıyoruz. Yerel yönetimler olarak bugüne kadar destanlar yazdık.2012’de de bu devam edecek. Bizim için seçimlerin startı verildi sayılır. Biz şimdiden buna hazırız. Yarın seçim olsa çıkar araziye bir önceki seçimdeki oyumuzun daha yükseğini alırız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: