Ak Parti Yönetimi Okulları Ziyaret Etti

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü...

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Sekiz gruba ayrılan ilçe yönetimi, tüm okulları tek tek gezerken AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve grubu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ve Şube müdürlerini ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada “Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenlik sevgi ve fedakarlık mesleği, bir insan yetiştirme sanatıdır. Bir milletin milli ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve kalkınmış olması, öğretmenlerin üstün çalışmalarına bağlıdır. Öğretmenler Günü bu fedakar öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz