Ak Parti Yönetimi Sorunları Dinledi

Ak parti Döşemealt İlçe Başkanlığının organizasyonu ile Karaveliler’e ziyaret gerçekleştirildi.Ziyarete Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı...

Ak parti Döşemealt İlçe Başkanlığının organizasyonu ile Karaveliler’e ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, Gençlik Kolları Teşkilatı, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ve partililer katıldı.

Karaveliler’de esnaf ziyareti gerçekleştirilirken, Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ile Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun daha sonra kahvehanede vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Reklam
Reklam

Döşemealtı Belediye başkanı Nurettin Tursun, belediye hizmetleri hakkında vatandaşlar bilgi verirken, Döşemealtı Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar da Büyükşehir Belediye Yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: