Ak Parti Yönetimi Taksicilerle Buluştu

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı Merkez Taksi Durağı esnafı ile bir araya geldi.AK Parti...

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı Merkez Taksi Durağı esnafı ile bir araya geldi.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyeleri Metin Demir, Av. Sertan Açıkgöz ve partili yöneticiler Merkez Taksi Durağı Esnafı ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltıda konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, “Merkez İlçe Teşkilatı olarak daha öncelerde başlattığımız programlarımızda bu gün merkez taksi durağındaki arkadaşlarımızı ziyaret ederek devam ediyoruz. Onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hem sohbet edip, talep ve isteklerini dinliyoruz. İstişare de bulunuyoruz. BU yaptığımız çalışmalar kendilerine faydası olur. Biz Zonguldak merkez ilçedeki bütün dolmuşçu, taksici esnaflarımızla Zonguldak’ın sıkıntılarını ve onların isteklerini almak üzere bizlere aktardılar. Merkez Taksi’nin kendi durakları ile ilgili bir sıkıntıları var. Konu mahkemeye intikal etmiş. Kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Zonguldak coğrafya olarak zor bir bölgedir. Bu trafik yoğunluğunda taksici arkadaşlarımızın çalışması zor. Zonguldak’ta trafik problemini ivedi bir şekilde çözmemiz gerekiyor. Bunu çözmek için projeler üretmek gerekiyor. Otoparkları genişletmemiz gerekiyor. Şehrin dışında otoparkları oluşturmamız gerekiyor. Önümüzde Ankara girişinde yapılacak tünellerimiz var. Mithatpaşa Tüneli ile ihale yapıldı. Projelerle Zonguldak’taki trafik sorunu çözülmüş olacak. Bunun çözülmesi hepsine ekonomik olarak katkı sağlayacak. Bununla ilgili projeler üretmek gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: