Ak Parti Yönetimi Yeni Orman İşletme Şefini Ziyaret Etti

Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Salihli Orman İşletme Şefliğine...

Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Salihli Orman İşletme Şefliğine ziyarette bulunarak göreve yeni atanan Orman Mühendisi Gökhan Erkmen’e görevinde başarı dilediler.

Salihli Orman İşletme Şefliği’ne yeni atanan orman mühendisi Gökhan Erkmen’i makamında ziyaret eden Tuğrul ve ekibi Orman İşletme Şefi Gökhan Erkmen’den bilgiler aldılar. Tuğrul, ormanların korunması ve geliştirilmesine yönelik ilginin arttırılması gerektiğini kaydederek, ağaçları ve ormanları korumanın insanlık görevi olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Salihli Orman İşletme Gökhan Erkmen’ de “Ağacı ve ormanı korumak herkesin insanlık görevidir. Ağacıyla, ormanıyla, suyuyla, taşıyla toprağıyla bu ülke hepimizindir. Ona sahip çıkmak herkesin en büyük görevlerinden birisidir. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli ve en paha biçilmez miras, yaşanabilecek bir ortam hazırlamak ve onu korumaktır. Bu bilinçle hareket ederek uygarlığın en temel göstergesi olan ağacı ve ormanı korumak en önemli görevimizdir. Doğanın, ormanlarımızın diğer canlılar için de büyük önemi vardır. Ormanlarımız içerisinde binbir rengi ve binbir canlıyı barındırır. Fakat çoğu zaman bilinçsizce hareketler yüzünden, ormanlarımız yok edilmektedir. İşte bu tahribatın küresel ısınma ve kuraklık riskini perçinlemesi ve çölleşme tehlikesini meydana getirmesi açıkça ortadadır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz