Ak Parti Yönetimi Yeni Orman İşletme Şefini Ziyaret Etti

Kula Ak Parti İlçe Yönetimi Kula Orman İşletme Şefliğine ziyarette bulunarak, göreve yeni atanan Orman...

Kula Ak Parti İlçe Yönetimi Kula Orman İşletme Şefliğine ziyarette bulunarak, göreve yeni atanan Orman Mühendisi Selahatin Giray'a görevinde başarı diledi.

AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez ve ekibi, Kula Orman İşletme Şefi Giray’a Yeni görevinde başarılar diledi. Gülmez , ağaçları ve ormanları korumanın insanlık görevi olduğunu söyledi: "Ormanların geliştirilmesine yönelik ilginin arttırılması gerekiyor."

Kula Orman İşletme Selahattin Giray da, "Ağacı ve ormanı korumak herkesin insanlık görevidir. Ağacıyla, ormanıyla, suyuyla, taşıyla toprağıyla bu ülke hepimizindir. Bizler Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli ve en paha biçilmez miras, yaşanabilecek bir ortam hazırlamak ve onu korumaktır" değerlendirmesini yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz