AK Parti, Yozgat Boğazlıyan ve Yenifakılı ilçelerinde kongreleri yaptı

AK Parti, Yozgat’ın Boğazlıyan ve Yenifakılı ilçelerinde 4. olağan kongresini yaptı.AK Parti Boğazlıyan İlçe Kongresi'nde,...

AK Parti, Yozgat’ın Boğazlıyan ve Yenifakılı ilçelerinde 4. olağan kongresini yaptı.
AK Parti Boğazlıyan İlçe Kongresi'nde, mevcut başkan Yusuf Yıldırım’ın tekrar aday olmadığı kongreye tek aday olarak giren Hamza Kaya, 400 delegenin oy kullandığı seçimde AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanlığı'na seçildi.
AK Parti Yenifakılı ilçesinde yapılan kongrede ise mevcut İlçe Başkanı Cevdet Yılmaz, tek aday olarak girdiği seçimde bütün delegelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Her iki ilçe başkanı da seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptıkları teşekkür konuşmasında partililere teşekkür ederek, AK Parti'ye yakışır çalışma içerisinde olacaklarını ifade etti.
Boğazlıyan ve Yenifakılı ilçelerinde yapılan kongreye, AK Parti Yozgat milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz