AK Parti Yozgat İl Teşkilatı kongre çalışmalarına başladı

AK Parti Yozgat İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, AK Parti teşkilatı olarak kongre sürecine girdiklerini...

AK Parti Yozgat İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, AK Parti teşkilatı olarak kongre sürecine girdiklerini ve çalışmalara başladıklarını söyledi.

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Açıkgöz, Hakkari Çukurca’da şehit düşen askerlere ve Van depreminde yaşamını yitiren vatandaşların yakınlarına baş sağlığı diledi. Başkan Açıkgöz, "AK Parti teşkilatı olarak olağan kongre sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu kapsamda Kadın ve Gençlik Kolları ilçe teşkilat kongrelerimiz tamamlanmış olup yarın İl Kültür Müdürlüğü'nde Gençlik Kolları İl Kongresi yapılacaktır. Yine ileriki bir tarihte de Kadın Kolları İl Kongresi yapılarak bu sürece devam edilecektir. Yarın şölen havası içerisinde yapılacak Geçlik Kolları İl Kongresi'ne AK Parti’ye gönül veren tüm kardeşlerimizi davet ediyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Daha önce Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Süleyman Sarıca’ya teşekkür eden Başkan Açıkgöz, "Bu güne kadar Gençlik Kolları İl Başkanı olarak başarılı bir şekilde görev yapan, ancak tüzük gereği yaşının dolmuş olması nedeni ile aday olamayan Süleyman Sarıca’ya ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları tüm çalışmalar nedeni ile teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı yolda birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Şimdiden kongremizin hayırlı olmasını ve seçilecek gençlik kolları başkanı arkadaşımıza da başarılar diliyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz