Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer:

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, bir mesaj yayınlayarak 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını”...

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, bir mesaj yayınlayarak 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” kutladı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük kamu hizmeti ifa eden ve çalışmaları yürütürken halkın haber alma hakkını kullanmasını sağlayan basının, toplumun gereksinim duyduğu her konuda, araştırma, bilgilendirme, aydınlatma, toplum ve ülkemiz yararına kamuoyu oluşturma gibi önemli bir kamu hizmetini yerine getirmekte ve bu görevini özgürce yapabilmesinde ve yaptığı görevin amacına ulaşmasında basın özgürlüğünün büyük önemi bulunduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayarak halkımızın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşları aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de katkı sağladığını ifade eden Milletvekili Başer, “Yaygın basının yanı sıra, bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan yerel basın mensuplarının da, bu anlayış ile çalıştıklarına inanıyorum. Bu bağlamda, değerli basınımıza düşen en büyük ödevlerden birisi de, içinde yaşadığı toplumun milli, ahlaki, insani ve kutsal değerlerine saygılı olmak, vatanın bölünmez bütünlüğüne bağlı kalmaktır. Bu önemli misyonu gerçekleştirmek için zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin, her zaman ve her yerde büyük bir özveri ile çalışan siz değerli basın çalışanlarımızı takdir ve tebrik etmemek mümkün değildir. Yozgat’taki Basın-Yayın çalışanlarının bu sorumluluk bilinciyle yaptıkları ve yapacakları duyarlı çalışmaların ilimizin her alanda başarıya ulaşmasında büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu vesile ile ilimizde faaliyette bulunan yerel gazete, radyo ve televizyonlarımız, yaygın gazete ve ajansların temsilciliğini yapan tüm değerli basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramını en içten duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: