Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Kızalay Kan Bağışı Tırını Ziyaret Etti

Hafta sonunu memleketinde geçiren AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Kızılay'ın Kan Bağışı TIR'ını ziyaret...

Hafta sonunu memleketinde geçiren AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Kızılay'ın Kan Bağışı TIR'ını ziyaret ederek, Kızılay personeli ve kan veren vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Kızılay Yozgat Şubesi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyası kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda açılan Kan Bağışı TIR'ını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha önce kendisinin de bir süre Kızılay Yozgat Şube Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Milletvekili Başer, "Kızılay ilimizde çok hızlı bir gelişim süreci yaşadı. Daha önce 10 metrekarelik alanda hizmet veren Kızılay, şimdi kan alım merkeziyle, güzel bir dairede hizmet veriyor. Ayrıca kendine ait dairelerden de kira geliri elde eder hale geldi. Şuanda yine ilimizde Kızılay tarafından 250 kişilik öğrenci yurdu yapılıyor olması çok önemlidir" dedi.

Reklam
Reklam

Daha önce kan bağış kampanyaları için büyük illerden Yozgat'a gelindiğini ifade eden Milletvekili Başer, "Şimdi Kızılay Yozgat Şubesi Kan Merkezi, doktoruyla, hemşiresiyle kan alımlarını gerçekleştirebiliyor. Vatandaşlarımızın da düzenlenen kan bağışı kampanyalarına yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor. Başarılarından dolayı Kızılay Yozgat Şubesi Başkanı ve tüm üyelerini ile personelini kutluyorum. Biz her zaman Kızılay'ın yanındayız, benim Kızılay Yozgat Şubesi Genel Kurul Üyelim halen devam etmektedir" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: