Ak Parti Yozgat Milletvekilleri İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, Akdağmadeni ilçesini ziyaret etti.AK Parti Yozgat...

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, Akdağmadeni ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, Akdağmadeni ilçesinde önce İlçe Kaymakam Hüseyin Engin Sarıibrahim’i daha sonra da İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan’ı ziyaret ederek ilçenin sorunları ile ilgili bilgiler aldı. Daha sonra ilçe merkezinde esnafları ziyaret eden milletvekilleri vatandaşların sorunlarını dinledi. Milletvekili Soysal, ramazan ayını Yozgat'ta geçirdiklerini belirterek ,”İl teşkilatımızın yaptığı program çerçevesinde ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizi ziyaret ederek halkımızın sorunlarını ve bizden beklentilerini dinliyoruz. Bu günde Akdağmadeni ilçemizde kaymakamımızı, belediye başkanımızı, sivil topluk kuruluşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ettik” dedi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Yusuf Başer’de meclisin tatil olmasıyla birlikte Yozgat’a geldiklerini ve vatandaşlarla birlikte olmaya çalıştıklarını belirterek, “Biz her zaman halkımızın yanında ve yakınında olmaya çalışıyoruz. Her fırsatta ilimize ilçelerimize gelip vatandaşlarla iç içe olmaya gayret gösteriyoruz. Bugünde Akdağmadeni ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulunduk esnafımızın sıkıntılarını bizden isteklerini dinledik. Esnafımızın sıkıntılarının çözümü noktasında çalışmaları en kısa zamanda başlatacağız'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz