AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, "Hepimiz beraberiz. İçimizde çatlak bir ses yok. Güçlü bir hükümetiz ve dünyada da güçlü bir ses veriyoruz" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, "Hepimiz beraberiz. İçimizde çatlak bir ses yok. Güçlü bir hükümetiz ve dünyada da güçlü bir ses veriyoruz" dedi. Candan, partisi tarafından Ereğli'deki bir otelde düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının gurur verici çalışmalara imza attığını söyledi. Dünya ülkeleri arasında saygın bir yer edindiklerini anlatan Candan, "Hepimiz beraberiz. İçimizde çatlak bir ses yok. Güçlü bir hükümetiz ve dünyada da güçlü bir ses veriyoruz. Bu birlik ve beraberlik dünyada ve ülkemizde olumlu etki yapıyor. Aynı güçlü sesi şimdi bu yerel seçimlerde de vermek mecburiyetindeyiz. Bütün dünya bize bakıyor, 'acaba yüzde 50'nin altında oy alabilirler mi? yüzde 50'nin altında bir oy alsalar da biz desek ki bakın AK Parti inişe geçti, AK Parti'de çatlaklar başladı, tamam bu iş bundan sonra daha da hızlanır' diye. Buna meydan vermemeliyiz. Meydan verirsek vebal hepimizin üzerine olur" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: