AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan'dan Esnaf Ziyareti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Candan, ilçe merkezindeki esnafları ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Ereğli'nin sürekli göç verdiğinin söylendiğini ve bunun yanlış anlaşıldığını belirtti.

Vatandaşlarda ilçenin ciddi anlamda göç verdi algısının oluştuğunu ifade eden Candan, şöyle konuştu:

"Türkiye İstatistik Kurumu verilerine baktım ilçemizde göç olduğu falan yok. Zonguldak'ın genelinde bir azalma var. O da il merkeziyle ilgili bizimle alakası yok. Bu kent göç falan vermiyor. Biz yapısal sorunları halletmeye ve bu kenti normalleştirmeye çalışıyoruz. ERDEMİR'le yakın ilişki içerisinde olmaya çalışıyoruz. Tersaneler için gece gündüz uğraşıyoruz. Biz bu geminin içerisindeyiz. Bu gemi su alıyor batıyor diye bağırmanın bir manası yok. Neyin peşindeyiz ve neye hizmet ediyoruz bunu iyi bilmek zorundayız. Herkesi sorumlu olmaya davet ediyorum. Bu kentte bir daralma varsa buna bizim bir çözüm bulmamız gerekiyor. Üzerine benzin dökmememiz gerekiyor"

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: