AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar'dan Ziyaretler

 AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, hafta sonu Devrek'te yakınlarını kaybedenlere taziye ile hasta olan vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunduğunu bildirdi. 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, hafta sonu Devrek'te yakınlarını kaybedenlere taziye ile hasta olan vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunduğunu bildirdi. Ulupınar, yaptığı yazılı açıklamada, hasta olana Erol Yağmur, Şeyda Bayrak ile daha önce kolu kırılan ve sağlığına kavuşan Nebahat Ak'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirtti. Ulupınar, ayrıca annesini kaybeden Nigar Ilıksu'ya başsağlığı ziyaretinde bulunduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: