Ak Parti'de Bayramlaşma

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Ramazan Bayramı kapsamında AK Parti Mersin milletvekilleri ile birlikte partililer...

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Ramazan Bayramı kapsamında AK Parti Mersin milletvekilleri ile birlikte partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Bakan Yardımcısı Sever ile birlikte; AK Parti Mersin milletvekilleri Nebi Bozkurt, Çiğdem Münevver Ökten ve Ahmet Tevfik Uzun, AK Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt ve çok sayıda partili katıldı. Burada Partililer ve vatandaşlarla tek tek tokalaşan Sever ve milletvekilleri, partililer ile vatandaşların bayramını kutladı. Bayramlaşmada konuşan konomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever de, Ramazan ayında nimetlerin ve sabrın farkına vardıklarının altını çizdi.

Reklam
Reklam

Sever, “Çocuklarınızla, ailenizle birlikte mutlu, sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum. Aranızdan çıkmış bir arkadaşınız, bir hemşeriniz olarak bugün sizin karşınıza Bakan Yardımcısı olarak çıkmaktan dolayı onurluyum, mutluyum. Bizi bu göreve layık gören Başbakanımıza ve Ekonomi Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Onların bana olan güvenlerini boşa çıkarmamak için 24 saat hizmetinizdeyim ve çalışmaya hazırım. El ele vererek, ilçe teşkilatlarımızla çalışarak AK Partiyi Mersin’de iktidara taşıyacağız” dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun da, çok güzel bir Ramazan ayı geçirdiklerini belirterek “Milletçe bizi sevgi ve saygıya yönelten birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst düzeye çıktığı mübarek Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğu hep birlikte taşıyoruz. Manevi olarak dolu dolu Ramazan yaşadık. İnşallah Allah bundan sonrada birlik ve beraberlik içinde diğer bayramlara eriştirmeyi takdir ve nasip etsin. Bütün herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” ifadesini kullandı. AK Parti Mersin Milletvekili Çiğdem Münevver Ökten ise, Ramazan’ın kendine ait bir şuur olduğunu vurgulayarak, Ramazan’da ben olma duygusunun ortadan kalktığını ve onun yerine biz olma duygusunun oluştuğunu söyledi. Ökten, bu duygularla bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Reklam
Reklam

AK Parti’ye 2002 yılından beri emeği, çabası geçen ve bugünde kendileriyle beraber olan herkese teşekkür eden AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, “Çok şükür Allah birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Bu Ramazan'da da önümüzdeki ay seçim varmış gibi doludizgin çalıştık. Bakanımız Zafer Çağlayan’la birlikte bütün ilçeleri gezdik. Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar bütün ilçelerimizde seçimlere hazırlanıyoruz. Seçimlere 1 yıl gibi uzun gözükse de kısa bir zaman dilimi kaldı. İnşallah AK Parti tabanının istediği resmi Mersin’de vereceğiz. Ben başta Mersinlilerin olmak üzere ülkemizdeki bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: