Ak Parti’de Görev Dağılımı

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda görev dağılımı yapıldı.AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip...

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda görev dağılımı yapıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 1 Temmuz’da gerçekleşen ve Ömer Dengiz’in il başkanlığına yeniden seçildiği kongrede göreve gelen 50 kişilik İl Yönetim Kurulu, kendi arasında görev dağılımı yaparak 13 kişilik Yürütme Kurulu’nu belirledi. Dağılım şu şekilde gerçekleşti:

Seçim İşleri Başkanı Bilal Neşeliler, Genel Sekreter Galip Attar, Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Sena Kösedağ, Ekonom Başkanı Osman Endirlik, Yerel Yönetimler Başkanı Şükrü Şenkürtüncü, AR-GE Başkanı Levent Büyükkeçeci, Sosyal İşler Başkanı Rıfat Yelkenoğlu, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Kubilay Hasan Gürcan, Dış İlişkiler Başkanı Bülent Ünsal, Teşkilat Başkanı Mehmet Hami Elibüyük, Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Mermerkaya, Mali ve İdari İşler Başkanı Osman Muslu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz