AK Parti'de Haftalık İstişare Toplantısı Yapıldı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Ülker Can, Salih Koca ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Ülker Can, Salih Koca ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından haftalık olağan görüşmelerini gerçekleştirdi.

Her hafta salı günü, Eskişehir'i ilgilendiren konular üzerine görüşmeler yapan AK Parti milletvekilleri ve il başkanı bu haftaki görüşmelerini Milli Eğitim Komisyonu Odası'nda yaptı.

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, görüşmeyle ilgili Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yoğun programı olmasına rağmen Eskişehir'i ihmal etmediğini belirterek, olağan istişare toplantılarını Bakan Avcı'nın katılımıyla bu hafta da gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Eskişehir'in ihtiyaçlarını artık daha kısa sürede giderebileceklerini ifade eden Reyhan, Bakan Avcı'nın Eskişehir için önemli bir fırsat olduğunu bildirdi.

Reyhan, başta kampüs okul projesi olmak üzere Eskişehir'in aciliyet teşkil eden eğitim ihtiyaçlarını Bakan Avcı ve AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Koca ile Can görüştüklerini vurguladı.

Muhabir: Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: