Ak Partide Hedef 9 Belediye

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.Bartın...

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bartın Küp Motel’de düzenlenen kahvaltıya AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Dursun, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldı. İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren Türkiye’de sağlık, eğitim, ekonomi ve diğer alanlarda çizgiyi ileriye getirdiğini ifade etti. Arslan,”Hükümetimiz özellikle sağlık ve eğitim alanında önemli hizmetler gerçekleştirmiştir. Türkiye’de işsizlik oranları düşmüş, ekonomi çıtası yükselmiştir. İstikrar çok önemlidir. AK Parti, tüm Dünyada üst üste 3 kez seçim kazanan tek partidir. İşte bu da yatırımcının istikrarı göz önünde bulundurduğu anlamını taşımaktadır. Bundan sonra da aynı şevkle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

9 BELEDİYE AK PARTİLİ OLACAK

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, önümüzdeki yıl yapılması kararlaştırılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde 9 belediyeyi almak istediklerini ifade etti. Arslan, “Amacımız Bartın’da 9 belediyeyi AK Partili yapmaktır. Önemli projelerimiz var. Özellikle Bartın Belediyesini AK Partili yapmamız gerekiyor. Teşkilat çalışmalarımız sürüyor. A,B ve C planımız var. Daha önceki gibi aday belirleme olmayacak. Herkese aday adaylığı konusunda kapımız sonuna kadar açık. Ama keşmekeşlik yaşamak istemiyoruz. Genel Merkezimiz ile istişare içinde olacağız. Kamuoyunun aday konusunda içinin rahat olmasını istiyoruz. AK Partiyi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

SUSUZ KÖY YOK

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti hükümeti tarafından KÖYDES projesine önemli kaynak aktarıldığını ifade etti. Arslan, “2002 öncesi ve 2002 yılı sonrasında durum ortada. 900 kilometre yol ağımızdan 2 bin 200 kilometre yol ağına doğru geçiş yaptık. Bin 200 kilometre asfalt yapıldı. 900 kilometre stabilize yolumuz var. İlave yol ağları gündeme geliyor. Yol çalışmaları konusunda yüzde 90’ların üzerinde başarı sağladık. Çalışmalarımız halen devam ediyor. İl Genel Meclisimiz ve İl Özel İdaresi KÖYDES çalışmalarına büyük önem veriyor. Susuz köyümüz kalmadı. Ancak yetersiz su olan köylerimiz var. Yetersiz olan yerlerde sondajlama ve yeni kaynaklar bulma konusunda da çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve AK Partililer, basın mensupları ile sohbet edip, Bartın ve ülke gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: