AK Parti'de Hedef Seçime Kadar 100 Bin Üye-İl Başkanı Öztürk:-"35 Bin Olan Üye Sayımızı 70 Bine Çıkardık.Bir Yılda 35 Bin Muğlalı Vatandaşımız AK Parti'yeüye Oldu"

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, "Bir yılda 35 bin olan üye sayımızı 70 bine çıkardık. Hedefimiz seçime kadar 100

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, "Bir yılda 35 bin olan üye sayımızı 70 bine çıkardık. Hedefimiz seçime kadar 100 bin üye" dedi.

Marmaris'te katıldığı bir etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtlaya Nihat Öztürk, partilerinin 11 yaşına girdiğini söyledi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Öztürk, "Sayın Başbakanımız bize 'Bu partiyi bana millet kurdurdu' demişti. Milletin partisi 11 yaşına girdi. AK Parti her geçen gün kitlelere hitap eden, hizmetleriyle büyüyen bir parti. Hizmet etmekte kararlı bir partiyiz ve bu doğrultuda yürüyeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan'da 15 bin kilometre yol aldıklarını bildiren Öztürk, Muğla Kurşunlu Camisi meydanında 4 bin kişilik halk iftarımız yapacaklarını kaydetti.

Gençlik kollarından gelen birisi olduğunu, her zaman halkın arasında olduklarını ifade eden Öztürk, "Vatandaşın bugüne kadar 'Seçim geldi, geldiniz" yönündeki konuşmalarına şahit olmadık. Çünkü sadece seçim zamanı değil, her zaman onların aralarında olduk. Seçimin ertesi günü, 'seçim bitmedi, yeni seçimin hazırlıkları başladı' demiştim. O bilinçle bu zamana kadar geldik. 35 bin olan üye sayımızı 70 bine çıkardık. Her ay 3 bin, 3 bin 500 kişiyi partimize üye yapıyoruz. Hedefimiz seçime kadar 100 bin üye. Vatandaşımızın üyelik belgesinin altına attığı imzayı, seçim günü sandığa da taşıyacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Öztürk, vatandaşın partilerine olan ilgisinin çok iyi olduğunu anlatarak, "2009 yılında Turgutreis Meydanı'nda 100 kişiyle miting yapmıştık. Cuma günü ise aynı meydanda 3 bin kişiyle iftar yaptık. Bölgemize AK Parti'ye karşı olan algı değişti. Kitle partisi haline geldik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muğla'daki partilerine yönelik daha önceki algının 'turizmi bitirecekler', 'insanların yediğine içtiğine giydiğine karışacaklar', demokrat yapıyı bozacaklar' şeklinde olduğunu kaydeden Öztürk, ancak gelinen süreçte herkesin AK Parti'nin özgürlükleri önemseyen, demokratik özgürlükleri açan bir parti olduğunu gördüğünü söyledi.

AK Parti döneminde Türkiye'ye gelen turist sayısının 15 milyondan 31 milyona yükseldiğini, bunun AK Parti'nin turizme verdiği önemi gösterdiğini dile getiren Öztürk, dolayısıyla AK Parti'nin turizm ile Marmaris, Fethiye, Bodrum gibi turizm merkezlerini önemseyen bir parti olduğunu ifade etti.

Muğla'da gelecek seçimlerde belediye başkanlığı koltuğuna oturacak kişi sayesinde Muğla'nın hizmete doymasını istediklerini dile getiren Öztürk, "Muğlalı 40 yıldan beri hizmet alamayan, hizmetten koysun. Gece 12'de gidin Muğla'ya hala vidanjörler çalışıyor. Yollar çukurdan geçilmiyor" dedi.

-Marmaris Meydanı tartışması-

Marmaris'te her şeyin dört dörtlük olmadığını savunan Öztürk, Marmaris vadettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

CHP'li belediyelerin yaptıklarının hepsini bir kenara atmadığını belirten Öztürk, şunları söyledi:

"Yaptıkları bazı doğru şeyler de var. Onlar bizim doğru yaptığımıza 'doğru' diyemiyorlar ama biz diyoruz. Ama biz onlardan daha çok çalışıp, daha iyisini yapacağız. Bakıyorsunuz Marmaris'in en büyük sorunlarından birisi otopark olmuş. 'Çevreciyiz' diyorlar, yaptıkları meydanın ne kadar yeşil olduğunu görüyoruz. Biz 'Sabancı Lisesi'ne kadar olan kısmı alarak Marmaris'e yakışır bir meydan yapalım' teklifinde bulunduk. 'Acele etmeyin, gerekirse sağlık ocağını da dahil edelim' dedik. Meydan konusunda her türlü desteği vermeye hazırız. Ancak yanlış anlaşıldık."

Öztürk, "Apar topar kanunsuz, hukuksuz iş yaptılar. Biz meydan projesine karşı değiliz. Biz ülkemizde kanunsuzluğa ve hukuksuzluğa karşıyız. Bu ülkede yargı ve adalet var, herkes yaptığının cezasını çekmekle yükümlü" diye konuştu.

Muhabir: Levent Kişi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: