Ak Parti'de Kongre Günü (2)

DAVUTOĞLU: AK PARTİ 1 KASIM'DA ZAFER İÇİN HAREKETE GEÇİYOR Ak Parti Genel ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, dışarıda bulunan partililere seslendi.

DAVUTOĞLU: AK PARTİ 1 KASIM'DA ZAFER İÇİN HAREKETE GEÇİYOR

Ak Parti Genel ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, dışarıda bulunan partililere seslendi. Davutoğlu, "Siz bu zor zamanda Türkiye'de sanki olağanüstü bir durum varmış gibi, kriz çıkarmaya çalışanlara karşı Türkiye'nin her yerden Ankara'ya aktınız. Anadolu'dan Rumeli'ye giden atalarınız gibi, büyük fethe yürüyen dedeleriniz gibi geldiniz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Böyle zor zamanlarda Ak bayrağı, al bayrağı yüceltmekten gurur duyuyoruz. Varlığınızla varlığımız pekiştirdiniz. Allah sesimizi gür eylesin, bastığımız toprağı kadim eylesin. Vatanın birliği için hiç korkmadan cesaretle şer odaklarına, terör odakların yürüyen yiğitler gibi o emanetlere güç vermeye geldiniz. 7 Haziran sonrası çok kriz çıkarılmaya çalışıldı. Bir anda PKK'sı, DEAŞ'I dışardaki odaklarla birlikte düğmeye bastılar" diye konuştu.
Davutoğlu, "Ak Parti'nin kazanımlarını yerle bir etmek için harekete geçtiler. Ak Parti 1 Kasım'da zafer için harekete geçiyor. AK Parti kadroları istikbal için, huzur için yürüyor. 7 Haziran'dan sonra yaşananları gördük. Herkes, kimlerin ülkeyi parçalamak için harekete geçtiğini gördü. Kimlerin Türkiye'de güçlü bir yönetime ihtiyaç varken iktidardan kaçtığını gördü" dedi.
Davutoğlu, "Biz dik durduk sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi hep dik durduk. En zor şartlarda bile millet gür bir ses istediğinde işte buradayız, işte sesimiz dedik. Sefere hazır mısınız?" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: