AK Parti'de Seçim Değerlendirme Toplantısı

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt Merkez İlçe Teşkilatı tarafından seçim süreci ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenledi.

SİİRT - AK Parti Siirt Merkez İlçe Teşkilatı tarafından seçim süreci ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenledi. Siirt'te özel bir lokantada düzenlenen yemekli toplantıya, AK Parti Siirt kadın ve gençlik kolları başkan yardımcıları ve parti yöneticileri katıldı. Merkez İlçe Başkanı Adnan Efe, yaptığı açıklamada, seçim sürecinde seçimi kazanmak için çok iyi çalıştıklarını, kadın ve gençlik kollarıyla gezmedik esnaf ve ev bırakmadıklarını söyledi. "Türkiye'de olduğu gibi burada da seçimi etkileyen bazı faktörler vardı. Bölgenin hassasiyeti ve konumu malum zaten biliniyor. Burada bir adaydan daha çok bir ideolojik seçim ön plana çıkıyor. Eksiklerimiz ve yanlışlarımız olmuş olabilir" diyen Efe, önlerinde 2 seçim bulunduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: