AK Parti'de Tanışma Toplantısı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Aksaray Koordinatör Milletvekili olarak görevlendirilen Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, düzenlenen tanışma toplantısında parti

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Aksaray Koordinatör Milletvekili olarak görevlendirilen Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, düzenlenen tanışma toplantısında parti yönetimiyle bir araya geldi.

Toplantıda konuşan İsmail Tamer, AK Parti Aksaray İl Başkanı, İl Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi Başkanı, ilçe Başkanları, Belediye Başkanları ve teşkilat kademesinde görev almış olan yönetim kurul üyeleri ile uyumlu bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, ilk toplantının tanışma toplantısı olduğunu, bundan sonra ki toplantıların daha geniş katılımlı olarak yapacaklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Tamer, şunları kaydetti:

"Amacımız Aksaray'a hizmet etmek, Aksaray'ın problemlerine ortak olmak ve çözümlerinde yardımcı olabilmek. Ayrıca İl Teşkilatımız ile Genel Merkez arasında bir köprü olmak ise en büyük görevimiz. Bu bağlamda objektifliği ön planda tutmak bizim en önemli görevlerimizden bir tanesi. Aksaray milletvekillerimizin çalışmalarını biliyorum. Biz de bir nebze olsa teşkilatımıza yardımcı olabilirsek ne mutlu bize."

Muhabir: Adem Koçak/Muzaffer Çağlıyaner

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: