Ak Parti’de temayül yoklaması yarın yapılıyor

Ak Parti’de temayül yoklaması yarın yapılıyor

Ak Parti’de yarın yapılacak olan temayül yoklamasından önce görüşlerine başvurduğumuz Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi aday adayı Nurbay Gürbulak Gazetemize açıklamalarda bulundu...

Ak Parti’de yarın yapılacak olan temayül yoklamasından önce görüşlerine başvurduğumuz Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi aday adayı, Ak Parti Ardahan il Yerel Yönetimler Başkanı Nurbay Gürbulak, tüm partilileri oy kullanmaya davet etti.

Gürbulak, “Ardahan ve ilçelerinin geleceği için, ilimizi marka bir kent yapacak plan ve projeleri hazır bir parti olduğumuz kadar, vizyonu ve misyonuyla Ardahan’lıları temsil edecek, geleceğe taşıyacak belediye başkan aday adaylarımızı partililerimizin taktirine sunacağız. Yapacağımız temayül yoklamasının dostluk, kardeşlik ortamında yapılacağına, partimize gece gündüz demeden hizmet eden il, ilçe, mahalle temsilcileri, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilatımızın diğer mensuplarının bir görev bilinci içerisinde yapılacak temayüle katılacaklarına cani gönülden inanıyorum. Partili arkadaşlarıma tek tavsiyem budur ki, duygular ile değil, mantık ile oy kullanın. Çünkü temayül bir ön seçim değildir. Sadece Ardahan belediye başkan adayını belirleme ve tespitinin bir bölümüdür. Aday belirleme süreci 6 aşamadan oluşmaktadır.

Reklam
Reklam

1: Anket

2: Akademisyenlerin yaptığı çalışma sonuçları

3: Temayül Yoklaması

4: Bölge milletvekilinin görüşleri

5: Parti merkez yürütme kurulunun değerlendirilmesi

6: Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın nihai çalışmaları sonucu Belediye Başkan adaylarımız belirlenip, kamuoyuyla paylaşılacaktır. Sonuçta Ardahan ve İlçeleri için hayırlı bir sonucun ortaya çıkacağını ümit ediyorum. Tüm partili kardeşlerimi oy kullanmaya davet ediyorum. Sonucun önce ülkemize ve Ardahan’ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: