Ak Parti’den 71 Evler Çıkarması

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve beraberindeki heyet, 71 Evler Mahallesi’ni ziyaret etti.AK Parti...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve beraberindeki heyet, 71 Evler Mahallesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle toplantıları kapsamında, AK Parti Milletvekili Ülker Can, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya ve AK Parti Odunpazarı Kadın Kolları Başkanı Esra Çetin, 71 Evler Mahallesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretler esnasında konuşan Milletvekili Can, 71 Evler Mahallesi’nin gelişmeye en açık mahallelerinden biri olduğunu belirterek, yapılacak olan bin 60 yataklı şehir hastanesinin mahallenin çehresini değiştireceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Ak Parti döneminde ülkenin adeta şantiye sahasına döndüğüne dikkat çeken Can, “Artık açılışlar toplu, yatırımlar milyonluk yapılıyor. CHP ise hizmet kıskançlığıyla saldırgan bir tutum takınarak yapılanı görmezden gelmeye çalışıyor ve vatandaşı aldatmaya gayret ediyor. Unuttukları bir şey var; milleti sadece seçimde hatırlayanı, millet sandıkta unutuyor” dedi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Sakallı ise 2013 yılında yapacakları yatırımları anlatarak, “Biz daha fazla hizmet etmek istedikçe CHP belediye meclisinde hizmete hayır diyor. Onlar istese de istemese de biz hizmet etmeye dün olduğu gibi, bugün de yarın da devam edeceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz