Ak Parti'den ‘alkol Yasağı’ Değerlendirmesi

AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, hükümet olarak alkolü yasaklamadıklarını, Anayasa'nın 58. maddesinin gereğini yaptıklarını...

AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, hükümet olarak alkolü yasaklamadıklarını, Anayasa'nın 58. maddesinin gereğini yaptıklarını söyledi.

AK Parti Tokat İl Danışma toplantısı Öğretmenevi'nde yoğun katılımla yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, gündeme ilişkin konulara değindi. Hükümet olarak alkolü yasaklamadıklarını ifade eden Başkan Eroğlu, “Anayasa'nın 58. maddesinin gereğini yapıyoruz. Biz bu manada bu düzenlemeyi gençlerimiz için, çocuklarımız için sağlıklı nesiller yetiştirmek için yaptık. Günlerdir Türkiye'de yurt dışında alkol yasaklandı diye propaganda yapıyorlar, biz hiçbir şeyi yasaklamadık. Yaptığımız sadece düzenlemedir. Bu düzenleme gelişmiş demokratik ülkelerdeki düzenlemenin bir benzeri hatta oradaki kısıtlamaların daha gerisinde bir düzenlemedir” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Eroğlu, ülke ve millet olarak, Türkiye’de ciddi bir istikrarın, yurt dışında büyük bir itibar sahibi olduğunu ifade ederek, “Bunu teşkilatımız olarak sizler; millet ve genel başkanımız olarak; Recep Tayyip Erdoğan başlatmıştır. Ben de bundan dolayı hepinizi tebrik ediyor. Teşekkürlerimi sunuyorum. Hedefi olmayan ülkeler yok olmaya mahkumdur. Biz de onun için hedefler koyduk ve hedefe 2023 dedik. 2053 dedik, 2071 dedik. Bakın burada koyulmuş hedefler var. Bu hedefleri beraberce milletimizle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: