Ak Parti’den Ankara Çıkarması

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın başkanlığında toplanan 150 kişilik heyet TBMM'de gerçekleşen AK...

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın başkanlığında toplanan 150 kişilik heyet TBMM'de gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın organize ettiği, il yönetim kurulu üyeleri, il kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, il gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile ilçe teşkilatlarının kademe başkanlarının oluşturduğu yaklaşık 150 kişilik heyet, Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı’nda hazır bulundu. AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş başkanlığında toplanan heyet, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir, Çağatay Kılıç, Tülay Bakır, Ahmet Yeni ile TBMM'de bir araya geldi. Heyete hoş geldiniz diyen Bakan Suat Kılıç, “Sizlere bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Samsun teşkilatını Ankara'da görmek bizleri çok mutlu etti” dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı'na katılan heyet, Başbakan, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhalefete yüklendiği ve gündem ile ilgili olarak yaptığı konuşmasını dinledi.

Gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında bilgi veren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Göreve geldiğimiz 24 Haziran’dan itibaren yoğun gündemimizden fırsat bulup Ankara'ya, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gidememiştik. Yeni dönemde kongrelerini başarıyla tamamlamış il, ilçe kadın ve gençlik teşkilatlarımızın arzusunu gerçekleştirmek meclisin manevi havasını teneffüs etmek, Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek ve kendisi için verilen meclis araştırma önergesi öncesi genel başkanımızın yanında olmak istedik. Yaptığımız etkinlik ile teşkilatlarımıza böyle bir anıyı, hatırayı onlara yaşatmış olduk. Teşkilat üyelerimiz memnun ve moral seviyesi yüksek olmalarının mutluluğu içinde Ankara'dan ayrıldık. Ayrıca, Başbakanımızı Samsun'a davet ettik. Kendisi de bize toplu açılış töreni gerçekleştirmek için özel kalem ile görüşmemizi ve bir tarih belirlenmesi hususunda cevap vermesi teşkilatlarımızı şimdiden onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Samsun halkına selam ve sevgilerini iletmemizi isteyen Başbakanımız, Samsun'a her geldiğinde büyük moral, mutluluk ve heyecan yaşamaktadır. Aynı heyecan ve mutluluğu Sayın Başbakanımıza yaşatmak için il teşkilatı olarak şimdiden çalışmalarımıza başladık. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Samsun'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Heyet son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz