Ak Parti'den Anneler Günü Etkinlikleri

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Ladik, Vezirköprü ve Alaçam ilçelerinde düzenlenen Anneler Günü kutlamalarına...

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Ladik, Vezirköprü ve Alaçam ilçelerinde düzenlenen Anneler Günü kutlamalarına katıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Anneler Günü dolayısıyla Vezirköprü, Ladik, Alaçam ilçe kadın kolları teşkilatlarının hazırladığı programlara katıldı. Başkan Köktaş ilk olarak, Ladik'te yaşayan 104 yaşındaki Sati Ömür'ü evinde ziyaret etti. Samsun teşkilatı içinde en yaşlı üye konumunda bulunan Sati Ömür'e çiçek takdim eden Köktaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Sati teyzenin yan yana olan resmini de hediye olarak verdi. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Köktaş, Sati Ömür'e, kendisini çok iyi gördüğünü, kendisinden bir isteği, bir arzusu olup olmadığını sordu. Başkan Köktaş'a ziyaretinden ötürü çok mutlu olduğunu belirten Sati teyze de, "Dualarım sizinle" diyerek evden uğurladı.

Reklam
Reklam

Düzenlenen ziyarette İl Başkanı Fuat Köktaş'ın eşi Nimet Köktaş, Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan ve Ladik Kadın Kolları Başkanı Hikmet Keyifli de hazır bulundu.

Başkan Köktaş daha sonra, AK Parti Vezirköprü İlçe Kadın Kolları'nın hazırladığı Anneler Günü etkinliğine katıldı. Düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Fuat Köktaş, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Köktaş'ın konuşmasının ardından, Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Fatih Akbaba, 'aile içi iletişim' konulu seminer verdi. Son olarak ise semazen gösterisi yapıldı. Programda, bayanlara karanfil ve hediyeler dağıtıldı.

Bu programda da, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Sami Pala, Kadın Kolları Başkanı Esra Türkoğlu, AK Parti Samsun İl Teşkilatı'ndan bazı yönetim kurulu üyeleri ve il kadın kolları üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Anneler Günü dolayısıyla diğer bir program ise, Alaçam Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Alaçam Öğretmenevi'nde düzenlendi. Programda konuşan Köktaş, "Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen hain saldırıyı nefretle kınıyorum. Hain saldırı aziz milletimizi olduğu gibi bizleri de fevkalade üzmüş, derinden yaralamıştır. Vatanın bölünmez bütünlüğüne dönük terör eylemleri hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Buradan hayatını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyorum. Yine, İslam aleminin hasretle beklediği; muhabbetin, bereketin ve sabrın vakti olan üç aylara kavuştuk. Her biri ayrı manalarıyla hayatımıza zenginlik katan Recep, Şaban ve Ramazan aylarının getirdiği kutlu iklimin, hepimiz için esenliklere vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz