- AK Parti'den, Beypazarı'nda Sınav Günü Sessizlik Kararı

  AK Parti Beypazarı Belediye Başkan adayı Tuncer Kaplan, önümüdeki pazar günü ilçede ilk defa yapılacak YGS dolayısıyla sessizlik kararı aldılarını açıkladı.

AK Parti Beypazarı Belediye Başkan adayı Tuncer Kaplan, önümüdeki pazar günü ilçede ilk defa yapılacak YGS dolayısıyla sessizlik kararı aldılarını açıkladı. Kaplan, yaptığı açıklamada, 22-23 Mart'ta ses çıkartmayacaklarını ve anons da yapmayacaklarını söyledi. Geleceğin teminatı çocukların gireceği sınavın son derece önemli olduğunu belirten Kaplan, "Bu sessizlik ortamı ile ilçede düzenlenecek olan sınavda, öğrencilerin motivasyonlarının bozulmamasını amaçlıyoruz. Bugüne özel, ilçe genelinde seçim arabalarımızın müzik anonslarını 22 Mart gününden itibaren sınav gününün ertesi günü 24 Mart sabahına kadar susturacağız. Böylece öğrencilerimizin sessiz sakin bir ortamda sınava girmelerine imkân sağlamış olalım istedik" diye konuştu. Kaplan, ilçede ilk defa yapılacak YGS dolayısıyla, tüm ilçe halkını gürültü çıkarmamaya davet ederken, diğer partilerin de aynı kararı almasının öğrencilerin yararına olacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: