Ak Parti’den Cemevine Ziyaret

AK Parti Erzincan Teşkilatı üyeleri, Muharrem ayı sebebiyle Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi’ni...

AK Parti Erzincan Teşkilatı üyeleri, Muharrem ayı sebebiyle Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi’ni ziyaret etti. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verilirken, bugün yapılacak olan Aşure programına tüm Erzincanlılar davet edildi.

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Bekir Sertadım ve parti yöneticileri, Cumhuriyet mahallesinde bulunan Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi’ni ziyaret etti. Ziyarette Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şube Başkanı Sadık Düzgün ve vakıf yöneticileri ile görüşen AK Parti heyeti, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Reklam
Reklam

Bugün yapılacak olan Aşure programının tüm Alevi ve Sünni vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Milletvekili Karakelle, “İslam alemi için önemli ay olan Muharrem Ayı sona erdi. Biz Erzincan’da Alevisi ile Sünnisiyle birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberliği de kimse bozamayacaktır.” açıklamasında bulundu.

Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şube Başkanı Sadık Düzgün, bugün yapılacak olan Aşure programına tüm Erzincanlıları davet ederek, birlik ve beraberlik içerisinde bu önemli günü kutlayacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz