AK Parti'den Düziçi Devlet Hastanesi'ne Ziyareti

AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düziçi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Nuri Konca'yı makamında

AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düziçi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Nuri Konca'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman, Düziçi Devlet Hastanesi'nin sorunlarını tespit edip çözüm aramak için Konca'yı ziyaret ettiklerini söyledi.

Taman, kardiyoloji ve kulak burun boğaz uzmanlarının çok yakında kadrolu olarak geleceğini, tomografi cihazındaki arızanın giderilmesine çalışıldığını, ilçede hastaların sağlık hizmetlerinden rahatça faydalanması için yoğun ve disiplinli bir çalışma yapıldığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Başhekim Konca da, hastanenin uzman doktor eksiğini gelecek olan doktorların göreve başlamasıyla büyük oranda gidereceklerini belirterek, şunları kaydetti.

"Hastanemizi 24 saat gözetleyecek ve bilgi alınabilecek bir sistemi hayata geçirmek için çalışma yapıyoruz. Hastanenin koridorunda dahi kimin ne yaptığını görmek istiyorum. Bu sistemi kurduğumuzda, hastalar hakkında anlık bilgilerin elde edilecek, daha disiplinli bir çalışma yapacağız. Hastanemiz fiziki açıdan yeterli durumda. Hizmette kaliteyi artırmak için çalışıyoruz."

Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: