Ak Parti’den Emekliler Derneği’ne Ziyaret

AK Parti teşkilatı Tüm İşçi Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK...

AK Parti teşkilatı Tüm İşçi Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partili yöneticiler, Tüm İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Mustafa Sarıoğlu, “Ayda en az 3-5 defa emekli sorunları hakkında vekillerimize bilgi veriyoruz. Ankara’ya gittiğimizde kendilerini ziyaret ederiz. Teşkilat başkanlarına da sorunları iletiriz. Zonguldak’ta 140 bin emekli var. Köylerimiz emekliler ile doludur. Başta Cumhurbaşkanımız, ülkeyi idare edenlerle yıllarca görüşüldü. İntibak Yasası sizlerin de katkılarıyla çıktı. Birinci aydan itibaren maaşları farklı alacağız. Mücadelemiz bitmeyecek. Eksiklikler var mücadelemiz devam edecek. Teşkilatlara güveniyoruz. Zonguldak’ta yaşayan 140 bin emekli ve aileleri için parlamentoda bizleri temsil edeceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise şöyle konuştu:

“Özellikle şu andan itibaren görev alan siz değerli büyüklerimizle beraber Zonguldak’taki emekliler için elimizden gelen gayreti göstereceğimize hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Zonguldak’ın öncelikli konuları var. Ülkemizin çok gündemini meşgul eden konular var. Bunlar hepimizin yakından takip ettiği konulardır. Geçen sene 114 tane kanun hayata geçirildi ve yasalaştı. Türkiye’de bazı kanunlarımız maalesef çok eski tarihlerde hayata geçmiş. O zamandan bu zamana bir değişiklik olmamış. İntibak Yasası uzun yıllar konuşuluyordu. Nihayet geçen yıl kanunlaştı. Ama bu farklar 2013 yılının Ocak ayında verileceğini söyledi. Elbette bu bir bütçe konusudur. Etrafımızda bakmakla yükümlü olduğumuz kişiler var. Hükümetimiz çok şükür bunu gerçekleştirdi. Ama yeterli olmadığını ifade etmek istiyorum. Türkiye’nin büyümesi ve zenginleşmesi gerekiyor.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: