Ak Parti’den Hemşirelere Ziyaret

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde AK Parti İlçe Başkanlığı hemşireler haftası kapsamında Çerkezköy Devlet Hastanesi, Özel Çerkezköy...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde AK Parti İlçe Başkanlığı hemşireler haftası kapsamında Çerkezköy Devlet Hastanesi, Özel Çerkezköy Hastanesi ile Özel Optimed Hastanesi’nde görev yapan hemşirelere birer ziyarette bulunuldu.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy ilçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretlerde ilk durak Özel Optimed Hastanesi oldu. Burada hastane başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan, Baş Hemşire Sevda Sümbül ile birlikte diğer hemşirelere hediye ve kandil simitleri verilirken, hemşirelerin çok özel bir görevleri olduğunu belirten Nuran Yeşil, “Hemşirelerimiz gece gündüz bizim sağlığımızı koruyor. Allah sizlerin eline kimseyi düşürmesin ama sizsiz de bırakmasın.” İfadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Özel Optimed Hastanesi ziyaretinden sonra heyetin ikinci durağı Özel Çerkezköy Hastanesi oldu. Burada hastane müdürü Alper Atasoy ve Başhemşire Gülcan Özdemir ile bir araya gelen heyet burada da hemşirelere kandil simidi ve hediyeler sundu. Hemşire sayısının az olmasından yakınan Hastane Müdürü Atasoy,’’Türkiye’de hemşire sayısı ve yardımcı sağlık personeli sayısı çok az. Geçtiğimiz yıl yapılan atamaların sayısı 1500 iken bu yıl bu sayı iki katına çıktı. Bu çok önemli bir gelişme ancak yeterli değil.” eleştirisinde bulunurken, İlçe Başkanı Demirbağ ise,” Bizden önceki hükümetlerin politikalarında kat sayı eşitsizliği imam hatipli öğrencileri mağdur ettiği kadar sağlık meslek lisesi öğrencilerini de mağdur etti. Kat sayı farkının ortadan kalktığı andan bu yana sağlık meslek liselerine olan ilgi de arttı.” Dedi.

Ziyaretlerin son durağı ise Çerkezköy Devlet Hastanesi oldu. Başhemşire Narten Beydemir’in nezdinde hastanede görevli bütün hemşirelerin haftası kutlanırken, hemşirelere kandil simidi ve hediyeler verildi. Hastanede görevli hemşire sayısının 113 olduğunu belirten başhemşire Beydemir, ”Hemşire kadromuz işini severek ve varını yoğunu ortaya koyarak çalışıyor.” Dedi. Ziyaretler toplu fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: