AK Parti'den İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Akkuş'a Ziyaret

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Teşkilat İşleri Başkanı Ali Osman Yıldız ile bazı yöneticiler, bir süre önce

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Teşkilat İşleri Başkanı Ali Osman Yıldız ile bazı yöneticiler, bir süre önce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Akkuş'u ziyaret etti.

Sosyal İşler Başkanı Ahmet Çiçek, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Namık Ergin ve Muhasip Turan Tumay'ın da katıldığı ziyarette, AK Partililer Akkuş'a yeni görevinde başarı diledi.

Ziyaret sırasında ekmekteki tuz oranının azaltılması ve kepek oranının artırılmasına yönelik tebliğin yayımladığını anımsatan Yıldız, Akkuş'a fırıncılara bu yönde denetim yapılıp yapılmadığını sordu.

Reklam
Reklam

Yeni düzenlemeye halkın olumlu tepki verdiğini dile getiren Akkuş, geçiş sürecinde olduklarını, denetimlerin yakın zamanda başlayacağını ve düzenli şekilde süreceğini kaydetti.

Muhabir: Çanakkale / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz