Ak Parti’den İmteks Çalışanlarına Ziyaret

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan il yönetimi ile birlikte Düzce'ye önemli bir istihdam katkısı...

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan il yönetimi ile birlikte Düzce'ye önemli bir istihdam katkısı sağlayan İmteks Fabrikasına giderek çalışanlarla sohbet ettiler.

Milletvekili Fevai Arslan, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve il yönetimi ile birlikte kentte önemli bir istihdam katkısı sağlayan İmteks Fabrikasına giderek çalışan işçileri ziyaret ettiler. İnsan Kaynakları Müdürü Ali Şahin ve İdari İşler Müdürü Adnan Noyan’la birlikte fabrikayı gezen AK Parti heyeti çalışanlarla da görüştüler.

İmteks'in dünya markaları ürettiğini ve birçok ülkeye ihracat yapıldığını dile getiren İdari İşler Müdürü Adnan Noyan, 2008'de Dünya kupası ve Formula-1 yarışlarına taraftar formaları dikerek de o dönemde önemli bir ihracata imza attıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

AK Parti Milletvekili Arslan ve İl Başkanı Kaşıkoğlu, İmteks'in yaptığı ihracatının artarak devam etmesini dileyerek, fabrika yöneticilerine çalışmalarında başarılar dilediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: