AK Parti’den Istifa Eden Sefer Köse, Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

Samsunspor’u Süper Lig'den Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın düşürdüğünü iddia eden eski AK Parti...

Samsunspor’u Süper Lig'den Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın düşürdüğünü iddia eden eski AK Parti Atakum ilçe yöneticisi Sefer Köse, istifası istenerek görevden alınmasının ardından kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, bundan sonraki sürecin disiplin kurulu süreci ile devam edeceğini belirtti. Köse’nin AK Parti İl Yönetimi'nin oy birliğiyle almış olduğu kararla kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini söyleyen İl Başkanı Köktaş, “Son günlerde basına AK Parti Atakum ilçe yönetiminden istifası istenerek görevinden alınan ve daha sonra basında AK Parti ve AK Partili yöneticiler aleyhinde gerçeği yansıtmayan asılsız açıklamalarda bulunan Sefer Köse, AK Parti İl Yönetimi'nin oy birliğiyle almış olduğu kararla kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edilmiştir. Bundan sonraki süreç disiplin kurulunun süreci olarak devam edecektir." dedi.

Reklam
Reklam

Sefer Köse'nin basına yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Köktaş, sözlerini şöyle sürdürdü, “AK Parti'ye emeği geçmiş, hizmet veren AK Parti mensuplarını iftira ve karalamaktan ibarettir. Hele hele yıllardır Samsun ve Samsunspor gibi şehrimiz için önemli olan bu iki konuda belki de en son konuşması gerekenler konuşursa bu da şehre ihanettir. Ayrıca iftira atmak da hiçbir AK Partiliye yakışmamaktadır. Umarız bu ilk ve son olur. Bizim işimiz şehrimizin sorunlarıyla, dertleriyle uğraşmak; vatandaşımıza, milletimize yardımcı olmaktır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: