AK Parti'den istifa ederek CHP'ye geçtiler

Aydın Merkez'de bulunan Ata Mahallesi'ndeki yaklaşık 100 vatandaş AK Parti'den istifa ederek, CHP saflarına geçti.

Aydın Merkez'de bulunan Ata Mahallesi'ndeki yaklaşık 100 vatandaş AK Parti'den istifa ederek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) saflarına geçti.

Ata Mahallesi'nde düzenlenen rozet takma törenine, CHP'li Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, diğer parti yöneticileri ve mahalle sakinleri katıldı.

AK Parti'den istifa ederek, CHP'ye üye olanlar adına konuşma yapan mahalle sakini Fazlı Karaca, "Bu işin yalanlarla dolanlar yürümeyeceğini öğrenerek AK Parti'den CHP'ye geçiş yaptık. Böylesine çalışkan bir başkanın yanında yer aldığımız için onurlu ve mutluyuz" dedi. Karaca'nın ardından söz alan CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, buraya siyaset yapmaya gelmedik diyerek, "Belediyenin nasıl çalıştığını ve neler yaptığını hepiniz görüyorsunuz. Ata Mahallesi'nden temsilci arkadaşlarla bir ay önce bir görüşme yaptık ve kendilerinin söyledikleri bizi çok mutlu etti. Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun yalan söylemeden hizmet ettiğini ve onun arkadasında yürümek istediğini ifade ettiler. Yerel seçimlere yaklaşık bir buçuk yıl var. Sizlere bu süreçte daha çok çalışacağımızın sözünü vriyorum. Bundan sonraki süreçte daha fazla birlite olacağız, ne zaman isterseniz sizin emrinizdeyiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Son olarak söz alan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Bu gece benim çalışmalarımı beğenip ve önümüzdeki süreçte benimle beraber çalışmak istediğinizi ifade ettiğiniz için çok mutluyum. Ata Mahallesi'nde 200 çocuğumuza hizmet ettiğimiz bir çocuk kültür merkezimiz var. Bu merkezi açmamızın tek amacı evlatlarımızı vatanına milletine hayırlı, vatanına, bayrağına, Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve beraberliğine sahip çıkacak bireyler yetiştirmek için yaklaşık iki buçuk yıldır hizmet veriyoruz. Binamız artık küçük gelmeye başladı ve şimdi daha büyük bir mekana yaklaşık 4 hafta sonra geçeceğiz" diyerek 60 tane yeni otobüs durağı aldıklarını ve Ata Mahallesi'nin de eskiyen duraklarını iki hafta içerisinde değiştireceklerini ifade etti.

ÇERÇİOĞLU: EVLERİNİZE KADAR GELECEĞİM

Çerçioğlu bayanların kendisine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı mutluluğunu ifade ederek, "En yakın zamanda evlerinize kadar gelip sorunlarınızı dinleyeceğim. Bu zamana kadar sizden ricam aranızda bir temsilci seçerek bu sorunları kendisine bildirmenizdir. Seçtiğiniz temsilciniz ile sürekli irtibat içerisinde olup, sizlerin sorunlarını çözmek adına elimizden ne geliyorsa yapacağız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmaların ardından Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, partisine katılanlara rozetlerini taktı.

Program sonunda, 'Aydın seninle gurur duyuyor, en büyük başkan bizim başkan' sloganları ve alkışlarla uğurlanan Çerçioğlu, kendisine gösterdikkleri yoğun ilgiden dolayı mahalleliye teşekkür ederek alandan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: