AK Parti'den istişare toplantısı

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı, milletvekili, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı, milletvekili, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve teşkilat yöneticileri ile istişare toplantısı düzenledi.

Grand Eser Otelde düzenlenen toplantıya AK Parti Yozgat Milletvekilleri Bekir Bozdağ, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, İl Başkanı Fahri Açıkgöz, il, ilçe, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, teşkilat yöneticileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, 12 Haziran seçimleri öncesi, seçim startı verildiği andan itibaren seçim gününe kadar parti il ilçe teşkilatları, milletvekili adayları, belediye başkanları ve parti üyeleri ile yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, "Yozgat 12 Haziran genel seçimlerini Yozgat yüzde 67 gibi bir oranla sonuçlandırmış bulunmaktadır. Yozgat Türkiye'de AK Partiye verdiği yüzde 67 oy oranı desteği ile 8. il olmuştur. AK Partiye güvenen ve AK Partiye destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, 12 Haziran genel seçimlerinde kendilerine destek veren teşkilat üyelerine ve Yozgat halkına teşekkür ettiler. AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ'da yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 12 Haziran genel seçimlerinde tarihi bir rekor kırdığını ifade ederek," Yozgat halkı bize büyük bir destek vermiştir. Bu bizimi yükümüzü ve sorumluluğumuz artırdı. Biz bu yükümüzün bilincindeyiz, bizlere düşen daha fazla çalışmak halkımıza daha fazla hizmet etmektir. Biz büyük destek veren halkımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz