AK Parti'den Karael'e Ziyaret

AK Parti İl Yönetimi, Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı İdris Karael'i makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Yönetimi, Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı İdris Karael'i makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Yönetimi'nden Abdulhekim Karabıyık başkanlığında oluşan heyet, Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı İdris Karael'i makamında ziyaret ederek, sorunları dinledi.

Heyete bilgi veren Karael, siyaset organlarının sivil toplum kuruluşlarını düşünerek ziyaret etmelerini önemsediklerini belirterek, "Deprem sonrası hükümetin çalışmalarını takdirle karşıladık. Son zamanlarda eğitim kurumlarına yapılan saldırı ve öğretmen kaçırma olaylarını şiddetle kınıyoruz. Bu tür şiddet olaylarının yaşanmasına ve eğitim gibi çok önemli bir kurumun sekteye uğratılmasına son derece karşıyız" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarete, parti teşkilatından Abdullahat Arvas, Şevket Yaşin, Selami Taşdemir, İsmet Biner, Ercan Cengiz, Hamid Oflas, Ahmet Erdoğan ve Fatih Dülger katıldı.

Muhabir: Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: