Ak Parti’den Kızılay’a Kan Bağışı

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında AK Parti Erzincan İl Teşkilatı kan bağışında bulundu. Erzincan Belediye Başkanı...

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında AK Parti Erzincan İl Teşkilatı kan bağışında bulundu. Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır’ında destek verdiği kan bağışı kampanyasına merkez ilçe yönetiminin yanı sıra kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.

Kızılay Kan Merkezi tarafından parti binasında kurulan stantta onlar parti üyesi kan bağışında bulundu. AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, Merkez İlçe Başkanı Bekir Sertadım’ın yanı sıra Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır’da Kızılay’a kan desteğinde bulundu. Gün boyunca devam edecek kampanya ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy, kan bağışında bulunmanın önemine değindi. Başsoy; “Kızılay Haftası nedeniyle Türkiye genelinde olduğu gibi Erzincan’da kan bağışları devam ediyor. Biz bu kampanyaya dahil olmak amacıyla, teşkilatlarımız, kadın kolları ve gençlik kolları ile belediye desteği ile kan verme seferberliğine başladık. Parti binasında teşkilat mensupları ile kan bağışında bulunacağız. Kızılay Teşkilatı bir buçuk asırdır insanlık alemine hizmette bulunmaktadır. Dünyanın birçok yerine yardım elini uzatmaktadır. Kızılay Erzincan’da aynı zamanda çok ciddi yatırımlara imza atmıştır. Rehabilitasyon merkezinin yanı sıra çadır fabrikası ile Kızılay Maden Suyu Fabrikası yakın zamanda hizmete girecektir. Bu yatırımları yaparak, elde ettiği gelirle dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaçlılara daha fazla yardım ulaştırmaktadır. Bizde teşkilatlarımız olarak böyle bir kuruluşa katkıda bulunmak istedik” dedi.

Reklam
Reklam

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ise, her insanın herhangi bir sebepten dolayı bir gün kan desteğine ihtiyacı olabileceğinin altını çizerek; “ Hayatın neresinde olursa olsun bir gün ihtiyaç duyulan kan, Kızılay tarafından AK Parti İl Başkanlığı’nda kurulan stantlarda alınarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Günün her saatinde kan ihtiyacını karşılamak için seferber olan Kızılay, Erzincan dışında da birçok yerde ihtiyaç duyulduğunda kan desteğinde bulunuluyor. Bugün anlamlı bir programı parti binasında gerçekleştiriyoruz. Bu konuda duyarlılığımızı ortaya koyuyoruz” şeklinde konuştu.

Kızılay Şube Başkanı Ferit Bayata ise açıklamasında, “Bir damla kan ver can ver” kampanyasına destek veren AK Parti Erzincan İl Başkanlığı’na teşkilatlarına teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: